perjantai 6. tammikuuta 2017

Kuinka kana sanoo?

Mun oli aivan pakko neuloa äitille vielä pipo joululahjaksi, vaikka sukat odottivatkin jo valmiina. Näin Neulova Narttu -blogissa ohjeen kanapipoon, ja jostain syystä tuli äiti heti mieleen :D Varastoista löytyi sopivasti punaista Nalle Taikaa ja valkoista Nallea, ja päätin että ne ovat riittävän lähellä ohjeen lankaa. Tein siis kerrankin niin hyvin ohjeen mukaan kuin pystyn!
Tässä on siis kanoja jotka menevät ympäri pipoa. Hihii :) Kuvissa ei kauhean selvästi erotu, mutta tein myös valkoisen tupsun tähän.
Pipossa oli kuitenkin uusiakin juttuja mitä kokeilin. Alareunassa neulottiin kaksiväristä resoria, 2 oikein pohjavärillä ja 2 nurin kuviovärillä. Kyllä se joustaa, ja on varmasti paljon lämpimämpi kuin pelkkä yksivärinen resori. Oli myös aika tympeetä neulottavaa, en varmaan ihan heti tee tuollaista reunaa mihinkään :D
Lisäksi kokeilin uutta tapaa sitoa kirjoneuleen pitkät langanjuoksut. Tässä vähän parempaa selitystä. Pointtina kuitenkin, että luodaan muutama silmukka lisää sinne tänne, ja ne neulotaan nurin onteloneule-tyylillä. Näin ei tarvitse pyöritellä lankoja toistensa ympäri, ja oikea puoli pysyy siistimpänä, ja kuitenkaan ei ole pitkiä langanjuoksuja. Ovelaa! :)
Tässäpä oli mun itse tehdyt joululahjat, ensi kerralla sit jo muuta :D Tällä pakkaskelillä (-28 Kuopiossa) ei tarkene lähteä oikein mihinkään, niin varmaan päivä menee gradua yittäessä ja sit kun se rupee hajottaa niin vaihdan neulomiseen :D

2 kommenttia:

  1. Just kattelin tuota lankojen kuljetustapaa videolta. Tosi näppärä. Siistiksi olet saanut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää toimii varsinkin pitkissä langanjuoksuissa hyvin! Suosittelen!

      Poista

Kiitos kommentista, ne piristää aina :)
Sanavahvistus käytössä, kun en jaksanut roskaposteja...